OVER ONS

Bachelorparty Amsterdam is gespecialiseerd in het organiseren van vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat een vrijgezellenfeest nodig heeft. Amsterdam is een fantastische stad en de perfecte plek om een feestje te vieren. Of je nou van cultuur, activiteiten of spanning houdt. In Amsterdam kan het allemaal! Deze stad is grenzeloos en u hoeft zich hier dan ook voor niks of niemand te schamen. Ga helemaal los, laat je in watten leggen en beleef de dag van je leven. Jullie zien genieten is voor ons het ultieme doel en daar zullen wij dan ook alles aan doen!

Wij hebben contacten bij de beste rederijen, coffeeshops en gidsen van de stad. Daarbij kan Bachelorparty Amsterdam een scherp tarief bieden waarbij gegarandeerd de goedkoopste van de stad zijn. Nog niet overtuigd? Bekijk ons aanbod hier en ontdek alle uitjes die wij te bieden hebben. Dankzij onze ervaring hebben wij een selectie gemaakt van de allerleukste vrijgezellenfeesten die er zijn, van een stripboat tot een coffeeshoptour en van een fietstocht tot een kroegentocht (inclusief een super hilarische Minion). Vele groepen gingen jullie voor, nieuwsgierig geworden wat zij van de vrijgezellenfeesten vonden? Je leest hun ervaringen hier.

MEER WETEN?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij allemaal te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken namelijk graag mee naar het perfecte uitje voor jou en je vrienden/ vriendinnen. Via onderstaand contactformulier neem je eenvoudig contact met ons op. Direct iemand aan de lijn? Je kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken, wij staan je graag te woord!

CONTACT

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan snel contact met ons op, wij helpen u graag!

020-2107980
INFO@BACHELORPARTY
AMSTERDAM.COM