OP STAP MET EEN MINION

Samen met je vrienden en de bachelor gaan jullie op zoek naar de leukste en gezelligste kroegen van Amsterdam. Dit is niet makkelijk, want wat is nou echt leuk? Wij helpen jullie graag een handje en hebben dan ook de ideale oplossing. Ga op stap met onze kleine Minion. Zij laat jullie de leukste barretjes van de Wallen zien, de grappigste avonturen meemaken en zit, als kers op de taart, ook nog eens vast aan jullie bachelor!

Wie kent ze niet, de grappige kleine figuren van de Minions. Tijdens de Minion pub crawl gaat er een echte Minion met jullie mee op stap. Voordat jullie vertrekken zal zij zich, door middel van handboeien, aan de bachelor vast ketenen. Resultaat? Jullie bachelor loopt de hele avond met een kleine Minion aan zijn zij. Makkelijk voor onderweg, want op deze manier verliezen jullie hem geen moment meer uit het oog. Tijdens deze 2 uur durende tocht zorgt de Minion voor onvergetelijke momenten. Zij houdt de bachelor in de gaten en geeft hem hilarische opdrachten. Ga ergens een hapje eten en zie de Minion op de schoot van jullie bachelor zitten. Of wat dacht je van een dame versieren met een Minion aan je zij? Gegarandeerd lachen!

LACHEN, GIEREN, BRULLEN

Tijdens de Minion pub crawl begeven jullie je op de Wallen, deze buurt kan voor sommige mensen als een doolhof aanvoelen. De Minion zorgt er voor dat jullie niet verdwalen, dankzij de handboeien kan zij de bachelor daarnaast goed in de gaten houden. Wanneer zij jullie langs de leukste kroegjes voert staat er 3 keer (p.p.) een shotje klaar. Zo blijven jullie warm en is er geen tijd om nuchter te worden. Aan het eind van de avond zal de Minion in stijl afscheid nemen. Met een privé ‘goodbye’ optreden zal zij zich met een glimlach van jullie bachelor los maken.

CONTACT

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Duur: Tussen de 1 en 2 uur
Tijdstip: Dagelijks op afspraak
Minimaal aantal deelnemers: 4

De Minion pub crawl boek je al vanaf €265,- per groep, hier zit het volgende bij inbegrepen.

  • Een minion gids;

  • Handboeien;

  • Bezoek aan verschillende kroegen;

  • 3 shotjes per persoon.

De prijs is €265,- per groep

BOEK UW BACHELOR PARTY EENVOUDIG ONLINE

OVER DIT UITJE

Beleef een onvergetelijke avond met de Minion pub crawl. De Minion zal zich vast ketenen aan de bachelor, dit zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten.

BOEK DIRECT