ONTDEK AMSTERDAM MET ONZE SPECIALE FIETSTOCHTEN

Op zoek naar een actieve manier om Amsterdam te ontdekken tijdens jullie bachelor- party of weekend? Dan is de fietstocht inclusief gids de ideale activiteit! Amsterdam heeft een goede infrastructuur en is dus perfect om per fiets te ontdekken. Onze ervaren gids laat u daarbij de mooiste en meest historische plekken van de hoofdstad zien.

Fiets langs de schitterende Herengracht, doorkruis het befaamde Museumplein en laat je verbazen door de prachtige Dam. Een fietstocht door Amsterdam zorgt gegarandeerd voor verassingen. Onze gids kent de stad op zijn duimpje en weet u alles over de stad te vertellen. Tijdens de tocht komen jullie langs diverse coffeeshops, krijgen jullie de beste nachtclubs te zien en mag een bezoekje aan de Wallen natuurlijk niet ontbreken. Ook de minder bekende plekken worden aangedaan. Zo zullen jullie door het Vondelpark fietsen, wordt het hippe Amsterdam-West aangedaan en krijgen jullie de Jordaan (echt Amsterdam) te zien!

  • Unieke fietstocht inclusief gids;

  • Zie Amsterdam zoals je nog nooit deed;

  • Van Musea tot de bekende Wallen.

EEN UNIEKE BLIK OP DEZE WERELDSTAD

Per fiets zijn de meest belangrijke, historische en mooie plekken van Amsterdam eenvoudig te bereiken. Tijdens de fietstocht zal je van verbazing in verbazing vallen, want deze stad staat nooit stil! Onze gids vertelt jullie alle ins- en outs van de hotspots (en minder bekende plekken), zo weet je binnen enkele uren (bijna) alles van deze stad!

Naast haar historische gebouwen, unieke huizen en de Rosse buurt staat Amsterdam natuurlijk bekend om haar grachten. Dankzij een samenwerking tussen ons en een lokale rederij is het ook mogelijk om de fietstocht te combineren met een grachtentocht. Zo ontdek je Amsterdam ook per boot, een ervaring die je niet mag missen!

CONTACT

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Duur:  ongeveer 3 uur
Tijdstip: Dagelijks op afspraak
Minimaal aantal deelnemers: 5

Een fietstocht met gids boek je al vanaf €22,50,- per persoon, hier zit het volgende bij inbegrepen.

  • Ervaringen gids;

  • Alle belangrijke, historische en mooie plekken van Amsterdam;

  • Goede en comfortabele fietsen;

BOEK UW BACHELOR PARTY EENVOUDIG ONLINE

OVER DIT UITJE

Ontdek Amsterdam per fiets met deze unieke tocht. Onze gids laat jullie de mooiste plekken van Amsterdam zien tijdens jullie bachelor party.

BOEK DIRECT