DE SEXY STRIP BOAT

De naam zegt het al, met de strip boot bezorgen jullie de bachelor een onvergetelijke tijd met Amsterdams mooiste strippers. Even geen cultuur snuiven, geen inspanningen of competitie. Met de strip boot geniet je van drankjes (onbeperkt bier, fris en wijn), heerlijke muziek en de mooiste vrouwen van Amsterdam.

  • Boot met genoeg privacy

  • Prachtige vrouwelijke strippers

  • Onbeperkt genieten van heerlijke drankjes

  • Connect jouw muziek voor een heerlijke sfeer

De bachelor geeft bijna zijn ja-woord, maar voordat het zover is moet hij natuurlijk nog één keer he-le-maal los gaan! Met de strip boot bezorg je hem gegarandeerd een onvergetelijke dag. Onze boot is voorzien van alle gemakken en heeft voldoende privacy. Vaar rustig door de Amsterdamse grachten, speel je eigen muziek af en geniet van het feest. Onze schippers zijn ervaren en kennen de mooiste plekken van Amsterdam. Wil jij iets specifieks zien? Geen probleem! Onze schippers varen er gerust heen.

DE DAG VAN ZIJN LEVEN

Terwijl zij hun route kiezen, kunnen jij, je maten en de bachelor genieten van heerlijke koude drankjes. Bier, fris en wijn zijn bij de prijs inbegrepen. Willen jullie liever wat sterkers, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor jullie regelen. Terwijl de strip boot rustig door Amsterdam vaart, kan de bachelor zich alvast voorbereiden op het moment van de dag. Een bloedmooie stripster zal de boot betreden om een sexy show weg te geven. Ja, op dit moment zou iedereen in zijn stoel willen zitten! Wij beschikken over de beste en mooiste strippers, zij weten dan ook geen ander hoe zij de bachelor nog één laatste keer moeten laten genieten.

CONTACT

WAT KOST ONZE STRIP BOAT?

U boekt een strip boat al vanaf €50,- per persoon. Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken regelen wij alles voor een onvergetelijk uitje. Maak je dus niet druk om de drank of de boot want dat is ons toevertrouwd. Echter: de stripper is natuurlijk onze specialiteit! Wij zullen jullie niet teleurstellen en zorgen voor een sexy en bloedmooie vrouw.

Duur: 1,5 uur
Tijdstip: Dagelijks op afspraak
Minimaal aantal deelnemers: 4

Op onze strip boat zijn de volgende zaken inclusief;

  • Onbeperkt bier, fris of wijn (sterke drank op aanvraag);

  • 1,5 uur varen inclusief ervaren schipper;

  • Spannende en sexy stripshow voor de bachelor (10 tot 15 minuten)

Groepen tot 10 personen €600,- .
Groepen tussen 11 en 20 personen €60,- p.p.
Groepen tussen 21 en 30 personen €55,- p.p.
Groepen tussen 32 en meer €50,- p.p.

BOEK UW BACHELOR PARTY EENVOUDIG ONLINE

OVER DIT UITJE

Met een strip boot door Amsterdam. Beleef een onvergetelijke en sexy bachelor party met onze stripshows. Inclusief onbeperkt drinken.

BOEK DIRECT